pinterest-tuinengel
volgons-tuinengel
bezoekook-tuinbengel

 • KAMPEN

 • Onze kampen zijn ondertussen een vaste waarde voor ieder kind (groot of klein) die zich graag uitleeft in de vakantie.

  Na het fijne gevoel dat we vorig jaar hadden na de kampen, kon een nieuwe editie op het Augustijnenhof, de bioboerderij in Loppem, niet uitblijven.
  Nieuwe thema’s, nieuwe invullingen en gemotiveerde begeleiding…  nu nog de enthousiaste kids en het plaatje is compleet! De invulling van de thema’s is verschillend naar gelang de leeftijd, maar ook naargelang de mogelijkheden van elk kind.
  Zoals altijd opteren we voor een persoonlijke en warme aanpak waarbij het belang van elk kind voorop staat, dit is al jaren onze topprioriteit.
  Katrien en ikzelf zijn dan ook heel erg gelukkig met de vele positieve reacties die we vorige zomer mochten ontvangen.  De kids hadden zich geamuseerd (groot én klein) en vele vroegen zich af wanneer ze terug konden komen.  Want een boerderij is fun!  Er is altijd wel iets te beleven.  We kozen ook heel bewust voor andere invullingen.  Maar de invullingen van vorig jaar blijven voor de kids die nieuw zijn. (Katrien biedt hier een onderbouwd en gevarieerd pakket aan over het leven om en rond de boerderij.  We geven je een overall en met de laarzen aan ga je op ontdekking!  Wol spinnen en zelf iets creatiefs mee maken, imker worden voor even, je eigen groeten oogsten, dieren verzorgen, wat wetenschap op de boerderij… het kan allemaal gedurende deze week! En wie al deelnam, weet dat het genieten is!)

  Op kamp komen kan vanaf 4 jaar en dit tot 12, 13,… als je zin hebt om te komen, ben je welkom! De laatste dag van de week stellen de kids als hun werkjes voor tijdens een korte voorstelling.
  Volg ons gerust op fb of instagram om mee te kijken in onze kampactiviteiten.

  De invulling van een themaweek kan je nalezen bij de verschillende kampweken.

  We dragen kwaliteit hoog in ons vaandel! Heb je een vraag of wil je iets kwijt?  Dan zijn we steeds bereikbaar: 0486/127863

   

   

  Laatste nieuws

  Doen met Groenvanaf 4 jaar (tot…)  Heb je wel interesse in bloemen, planten en groen?  En wil je graag je eigen troetelplantje?  Dan zien we je graag op het Augustijnenhof...
  Weg van het Woudvanaf 4 jaar (tot…)  Ben je graag buiten?  En is het bos jouw favoriete plek?  Wil je graag de geheimen van het Woud ontdekken?   Dan zien we...